Du er landet på Altanbord.dk, det helt rigtige sted at finde altanbord. Vi har udvalgt de 5 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 5 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle altanbord tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hængende Altanbord 60 X 64 X 83,5 Cm Plastik Rattanlook Hvid

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Lammeuld.dk.

Her kan “Hængende Altanbord 60 X 64 X 83,5 Cm Plastik Rattanlook Hvid” fås til 499,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette hængende altanbord vil være et fantastisk supplement til din altan.
Du kan bruge det som sofabord til at stille din drink på eller som et praktisk arbejdsbord til genstande såsom haveredskaber og potteplanter.
Bordpladen er lavet af holdbart plastik…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

2: Altanbord 90X37X122,5 Cm Massivt Akacietræ

Anden anbefaling har vi fundet hos Lammeuld.dk, hvor du kan købe Altanbord 90X37X122,5 Cm Massivt Akacietræ til kun 799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette altanbord i træ vil være en praktisk og dekorativ tilføjelse til dit udendørsområde.
Dette bistrobord er lavet af massivt akacietræ, et tropisk hårdttræ, hvilket gør det stabilt og holdbart.
Takket være den massive træbordplade kan dette bord også b…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

3: Hængende Altanbord 60 X 64 X 83,5 Cm Plastik Rattanlook Sort

Næste anbefaling er “Hængende Altanbord 60 X 64 X 83,5 Cm Plastik Rattanlook Sort”.

Dagens bedste tilbud på “Hængende Altanbord 60 X 64 X 83,5 Cm Plastik Rattanlook Sort” har vi fundet hos Lammeuld.dk hvor prisen lige nu er 399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette hængende altanbord vil være et fantastisk supplement til din altan.
Du kan bruge det som sofabord til at stille din drink på eller som et praktisk arbejdsbord til genstande såsom haveredskaber og potteplanter.
Bordpladen er lavet af holdbart plastik…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

4: Hængende Altanbord 60 X 64 X 83,5 Cm Plastik Rattanlook Brun

Produkt nummer 4 på vores “altanbord-liste” er Hængende Altanbord 60 X 64 X 83,5 Cm Plastik Rattanlook Brun som du lige nu kan købe for 399,- hos Lammeuld.dk

Forhandlerens beskrivelse:
Dette hængende altanbord vil være et fantastisk supplement til din altan.
Du kan bruge det som sofabord til at stille din drink på eller som et praktisk arbejdsbord til genstande såsom haveredskaber og potteplanter.
Bordpladen er lavet af holdbart plastik…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

5: Foldbart Altanbord 90X50X74 Cm Massivt Akacietræ

Sidste produkt på vores liste er Foldbart Altanbord 90X50X74 Cm Massivt Akacietræ som vi har fundet til 899,- hos Lammeuld.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Vores foldbare altanbord i træ udstråler rustik charme og vil være en fantastisk tilføjelse på din altan eller terrasse.
Det fungerer som et sofabord, hvor du kan placere drinks, eller som et bekvemt arbejdsbord, hvor du kan opbevare ting såsom haveredska…

Se hos Lammeuld.dk ❯❯

Flere produkter.

De 5 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste altanbord i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse altanbord:

Dyreste Altanbord på listen er Avila altanbord 125×70 cm – kan tiltes fra Altanbutikken.dk med en pris på 3549.00. Billigste udvalgte Altanbord er Outfit – Altanbord i sort Ø60 x H70cm som du kan købe for 192.00 hos Bolig & Haven. Forskellen på de to priser er 3357 kr. – de 5 Altanbord vi har fundet koster i gennemsnit 5073.71 kr.
Ovenstående Altanbord data og priser er hentet fra 10 butikker (Lammeuld.dk, MyHomeMøbler.dk, Coop.dk, Bolig & Haven, Altanbutikken.dk, Altanliv.dk, Hjemmets, Havemøbelland, Coolshop.dk, Davidsenshop.dk). Alle Altanbord tilbud er opdateret i dag 12-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Altanbord guides:

Fandt du ikke det rigtige Altanbord blandt de 5 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Altanbord:

Sådan får du mest ud af din altan – 3 tips til at vælge det rigtige altanbord

En altan er ofte ikke speciel stor, og der er derfor vigtigt at indrette den optimalt, så man får så meget ud af den som overhovedet muligt. Selvom altanen er lille, kan man nemlig få en del ud af den, hvis man blot sørger for at udnytte pladsen og også ved, hvad man skal indrette den efter, alt efter, hvad man ønsker at bruge den til i fremtiden. Det kan dog godt være svært at finde ud af, hvordan man udnytter de få kvadratmeter optimalt.

Der er flere steder du kan få hjælp til indretningen og mange steder, hvor man kan købe nogle lidt mindre møbler så man kan have mere derude, og virkelig udnytte pladsen til det, man har lyst til at bruge det til. Du kan her få nogle råd til, hvordan du indretter din altan perfekt. Især er valget af altanbordet afgørende da det er et stort møbel, der hurtigt kommer til at fylde det hele.

Altanborde med flere funktioner

Som sagt kan det være svært at finde det rigtige altanbord – der er mange ting, man skal tage hensyn til, og man skal til start finde ud af, hvad man egentligt ønsker at bruge sin altan til. Ønsker man udelukkende at spise derude, og vil sådan set ikke bruge den til så meget andet, så gør det jo ikke så meget, hvis altanbordet fylder en del. Men alligevel er der nok en del ting, som du gerne vil have ude på altanen. Der findes derfor forskellige løsninger, som man bare lige skal være opmærksom på, når man vælger et altanbord.

Der findes faktisk flere altanborde, som man kan bruge til flere ting, og på den måde har flere funktioner. På den måde behøver du ikke have hundrede møbler derude, men du kan nøjes med et par stykker, som kan forskellige ting. Når det handler om altanborde, så kan man bl.a. finde nogle altanborde med indbygget varmelampe – på den måde behøver du ikke købe en separat varmelampe, og du kan samtidig bruge din altan i langt længere tid, da du jo kan bruge den næsten hele året rundt. I hvert fald kan du med en varmelampe bruge altanen langt hen i efteråret. Det kan altså kun anbefales at finde et altanbord, som kan flere ting.

Du kan f.eks. også finde et altanbord, som kan opbevare ting, på den måde får du igen mere ud af pladsen og udnytter hver en kvadratmeter. Det er derfor en god ide at undersøge de forskellige muligheder for multifunktionelle altanborde, som er derude.

Overvej altanborde som kan tages ned

Nu når der ikke er så meget plads på en typisk altan, så kan du også overveje, om det ikke var en mulighed at finde et altanbord, som du nemt kan tage op og ned – på den måde kan man nemt gå fra en aktivitet til en anden. Når man er færdig med bordet, kan man bare tage det ned og så bruge altanen til at tage sol på i stedet. Du kan finde en del muligheder for nemme nedtagelige altanborde.

Du kan ligeledes finde nogen hængende altanborde – disse kan du meget nemt slå op og ned, når du har brug for dem. Samtidig så fylder de heller ikke meget, når de er slået op, da de jo netop bare hænger på væggen og ikke optager så meget plads.

Har du besluttet dig for at finde et godt altanbord, som hurtigt kan slås ned og op så kan du finde dem mange steder, og der er altså et væld af muligheder, du kan derfor nemt finde et altanbord, som kan slås op og ned, men som samtidig passer til din generelle stil og indretningen på din altan. Det er i hvert fald værd at undersøge, og man bliver da næsten nødt til at have et altanbord, hvis man har en altan. Det er perfekt til at sidde og spise en let frokost ved, eller bare sidde og drikke en kop te eller et glas lemonade ved.

Derfor skal du købe altanborde online

Når du har besluttet dig for at købe det perfekte altanbord, så er det jo bare med at finde et bord, som både passer ind i dit budget, passer til din altan og opfylder dine krav og pladsmangel og lignende. Dette er ikke helt nemt, og det kan derfor anbefales at købe altanbordet online.

Kigger du online er det hurtigere og nemmere at finde de forskellige altanborde, der er et større udvalg og du kan nemt få sammenlignet priser. Det betyder også at du ofte kommer af med langt mindre penge, i forhold til, hvad du ville komme af med hvis du går ned i en butik. Det er også bare nemmere generelt at købe online, og når der er så mange økonomiske fordele ved det, kan det kun anbefales. Det er også nemmere at se de forskellige muligheder online. Online handel er ofte mere overskueligt, og du kan hurtigt få et billede af, hvilke altanborde der er, og det er nemt hurtigt at sammenligne dem, også dem fra forskellige mærker. Overvej derfor nethandlen som en mulighed, ved køb af dit næste altanbord.

Endnu ikke helt sikker på at altanborde bør købes på internettet? Her kommer 3 udmærkede argumenter

Kan kan spare meget på internettet

Konkurrencen blandt webshops er hård, og tit vil en webshop sælge et altanbord med rabat for at lokke kunder til butikken. Det er der sådan set ikke noget nyt i – det går detailhandlen også. Forskellen er at der på nettet er mange flere forhandlere, og derfor også mange flere rabatter – og takket være altanbord.dk er det nemt at sammenligne priser, finde den billigste, og spare mange penge.

Det er overskueligt

Nethandel er i dag for alle, så utrolig nemt er det blevet. Og når vi siger alle, så mener vi faktisk alle. Takket være den tekonologiske udvikling kan folk der for bare få år siden ikke havde mulighed for at købe altanborde på nettet i dag gøre netop det, hvad enten de har et synshandicap, en motorisk udfordring eller lign.

Og det kommer kun til at blive nemmere i fremtiden.

Bedre sikkerhed som forbruger end ved fysisk handel

Er du bedst stillet som forbruger når du køber på nettet? Eller når du går i en butik? De fleste af os vil nok føle os tryggest ved at handle i en butik, så ved vi at vi har et fysisk sted at gå hen hvis vi er utilfredse.

Men det er bare ikke det der er tilfældet. Køber du dit altanbord på nettet er du langt bedre beskyttet af forbrugerloven end i en butik – f.eks. er returret et lovkrav, noget som det ikke er i fysiske butikker.

Vores anden side

Vi håber du kunne lide altanbord.dk.

Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side sengebord.dk, den vil du sikkert synes om.

Måske kan du også lide:

Her på Altanbord.dk skriver vi ikke kun om Altanbord – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: